Wie we zijn.

Real-life strategy to reach your goals.

Wij zijn een sales- en servicebedrijf met een team dat dol is op echte menselijke interactie. Onze experts zetten zich keihard in om te zorgen voor topresultaten bij onze klanten. Hoe we dat doen? Nou, door goed te luisteren, te communiceren als een baas en elke uitdaging persoonlijk aan te pakken.

Wij gaan voor échte connecties met onze klanten en hun klanten, zodat er een vertrouwensband ontstaat die ons op de lange termijn succes oplevert.

Onze missie? De one-stop-shop zijn voor sales-oplossingen die échte resultaten opleveren door te bouwen op menselijke connectie.

We strive for diversity across the globe

Onze kernwaarden.

 • Authenticiteit:

  Wij vinden het belangrijk om altijd oprecht en transparant te zijn in al onze interacties, zowel met onze klanten als met hun klanten. We streven naar relaties gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen, en we komen altijd onze beloftes na. Dit i
 • Klant-gefocust:
  Bij ons staat de klant altijd op nummer één. We geloven in actief luisteren, inlevingsvermogen en persoonlijke probleemoplossing om oplossingen te bieden die voldoen aan hun unieke behoeften en hun verwachtingen overtreffen.

 • Excellentie:
  Wij zetten ons keihard in om geweldige resultaten te leveren voor onze klanten door uitzonderlijke service, innovatie en een constante drive voor verbetering. We houden onszelf aan de hoogste kwaliteitsnormen en we accepteren nooit iets minder dan excellentie.

 • Coöperatie:
  Bij ons geloven we dat teamwork en samenwerking essentieel zijn voor het behalen van succes. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelen en doelstellingen te begrijpen, en we werken samen met elkaar om oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die groei en succes stimuleren voor iedereen die betrokken is.

Meet the people behind Callsolution

Ons team staat klaar om je bedrijf te helpen groeien.

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op.

Carlien Hartgerink

Head Marketing, Branding & Engagement

Marcel Oost

Chief finance & Security

Utku Temiz

Quality & Monitoring

Wat we doen.

Real-life strategy to reach your goals.

Wij zijn een sales- en serviceoplossingen bedrijf dat menselijke interactie op nummer één heeft staan. Al onze oplossingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften van elke klant, zodat we duurzame relaties op kunnen bouwen en de beste resultaten behalen. Onze aanpak draait om gepersonaliseerde, engaging en onvergetelijke interacties die zorgen voor meer omzet en een hogere klanttevredenheid. Of je nu een kleine onderneming of een groot bedrijf bent, ons team is vastbesloten om resultaten te leveren die jouw stoutste verwachtingen overtreffen.

Neem contact op